De perfecte plek voor je vakantie.

Pasiphae Hotel

Pasiphae Hotel is een gezellig middelgroot hotel met alleen laagbouw. Vasilis en zijn vrouw zorgen voor een familiaire embiance. Bij de wekelijkse BBQ, in het hoogseizoen, leert Vasilis je de basispassen zodat je mee kunt doen met de Griekse dansen. Iedereen gaat hier de vloer op. Dus neem je avondkleding mee want je bent hier niet snel overdressed. 

Het is niet echt een gezinshotel, al zou je dat misschien verwachten als je de website van het hotel bezoekt.. Het is er meestal vrij rustig.  

We ontbijten samen met de andere Hotelgasten op het terras. De andere maaltijden doen we in het dorp of op locatie in Molyvos, Petra of waar dan ook. Je kunt voor €10 eten en drinken. Voor vis moet je meestal iets meer betalen. Boek je een pakket met wandelingen, dan gaat dit anders. Op wandeldagen krijg je een lunchpakket mee en is het diner in het hotel.

Alle deelnemers verblijven in de kamers van het hotel. De kamers zijn eenvoudig maar schoon.  In de tuin vind je fijne plekjes in de schaduw. Hier doen we onze avondles onder begeleiding van de krekels. In andere gevallen gaan we naar het strand, ook heerlijk en zo dichtbij.

Kamers

Elke kamer heeft een eigen zitje met uitzicht op de tuin.

Een Queensize bed of 2 losse bedden. Voor jonge kinderen kan er een bed worden bijgezet.

Overige faciliteiten: Wi-Fi, Airco, koelkast, kluis, haardroger, badkamer met douche en toillet, tv en buro.